Jaga:
Autor: Signe Sillasoo • 1. juuni 2021
Jaga:

Digital Sputnik kaasab Funderbeamis kuni 2,4 miljonit eurot

Digital Sputnik asutajad Kaspar ja Kaur Kallas.
Autor: Digital Sputnik
Eesti valgustehnoloogia ettevõte Digital Sputnik kaasab Funderbeamis kuni 2,4 miljonit eurot. Rahasüsti järgselt saab Hollywoodi stuudiotele omane tootmiskvaliteet kättesaadavaks väiketootjatele, üritusturundajatele, laivstriimeritele ja suunamudijatele, teatas ettevõte.

Kaur Kallase, Digital Sputniku asutaja ja tegevjuhi sõnul plaanivad nad hüppeliselt langetada virtuaalstuudios tootmise turule sisenemise barjääri. “Tänase päevani oleme teenindanud eelkõige Hollywoodi produktsioone, mille eelarved on olnud 100 miljonit eurot või rohkem. Meie valgusseadmed on võimaldanud valgustada LED-lavade või griinskriine nii, et postproduktsioonis ei vaja pilt erilisi värviparandusi või muud tüüpi järeltöötlust,” ütles ta.

FoundME.io toetajad:
Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
Signe Sillasoo
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 55547426
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111