Jaga:
Autor: Johanna Adojaan • 2. juuni 2021
Jaga:

Digitaliseerimisega lükkavad turismiidud reisimisele hoo sisse

Turistid Tallinna lennujaamas. Tallinn (EST). Foto: Andras Kralla, Äripäev/Scanpix Baltics
Foto: Andras Kralla
Ligi aasta kiratsenud turismisektoris tegutsevad idud ootavad koroonaviiruse leviku vähenemisel reisimise kiiret taastumist. Selleks luuakse lahendusi uue ajastu turisminduse tarvis – hotelle aidatakse digitaliseerimisega, lisaks on loomisel keskkond, mis koondab kokku erinevatesse riikidesse reisimise tingimused.

Koroonakriisis külmus turismitööstus eelmise aasta kevadel kinni esimesena, ametlike reisipiirangutega armu ei antud. Järgnesid massilised tühistamised ning turistide võimalused ja valmisolek reisida kukkusid kolinal.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111