Jaga:
Autor: Kaspar Allik • 8. juuni 2021
Jaga:

Ampleri tarneraskused püsisid ka maikuus

Ampler Bikes asutaja ja juht Ardo Kaurit prognoosib, et aasta teine pool tuleb ettevõttele kergem.
Foto: Andras Kralla
Funderbeami kauplemisplatvormi eranditult populaarseima ettevõtte Ampler Bikesi sõnul pole tänavune aasta seni hästi läinud ja reaalsus on osutunud prognoosidest veelgi kehvemaks. Teine poolaasta paistab juhi sõnul aga helgem, selgub kuukokkuvõttest.

„Müüa 2-4 kuuse tarneajaga on raske ja samuti pole väga loogiline tugevalt müüa rattaid, mida meil pole,“ kirjutas elektrirattaid tootva ettevõtte juht Ardo Kaurit Funderbeami kauplemisplatvormi kuukokkuvõttes. Samme tehakse tugeva müügi jätkamiseks.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111