Jaga:
Autor: foundME • 15. juuni 2021
Jaga:

UpSteami liikuv autopesula laieneb Tartusse

UpSteami pesumeister töötamas.
Autor: UpSteam
Eelmise aasta alguses miljon eurot kaasanud idufirma UpSteam plaanib oma tegevust laiendada ka Tartusse. Plaanitav lansseerimise kuupäev on 17. juuni, kirjutas ettevõtte tegevjuht Martin Kristerson tänases Funderbeami aruandes.

Esialgu plaanitakse pakkuda nii “veeta autopesu” kliendi asukohas kui ka just hiljuti välja töötatud “transfeerteenust selvepesulasse”. Viimane neist tähendab seda, et pesumeister viib kliendi auto lähimasse selvepesulasse, teostab seal survepesuriga põhjaliku pesu ning toob masina puhtana kliendi juurde tagasi.

FoundME.io toetajad:
Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
Signe Sillasoo
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 55547426
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111