Jaga:
Autor: foundME • 18. august 2021
Jaga:

Leedu iluidu Watalook kaasas miljon dollarit, üheks peainvestoriks Startup Wise Guys

Idufirma Watalook asutajad Klaudijus Ambrozas (vasakul) ja Justas Vitenas.
Foto: Watalook
Ilu- ja kosmeetikavaldkonna töötajatele kliendihaldusprogrammi pakkuv Vilniusest pärit idu Watalook kaasas äsja miljon dollarit. Eelseemne rahastusvooru juhtivateks investoriteks olid Startup Wise Guys, Launchpad Capital ja Crosspring.

Watalook pakub ilutöötajatele platvormi klientide haldamiseks. Rakendus võimaldab netis tellimusi esitada ja aegasid broneerida; nutikat kalendrit, mis saadab automaatseid meeldetuletussõnumeid kohtumiste kohta ning klientide andmebaasi, kuhu koguneb kasutajate kohta ka statistika, nagu tulud, salongiskäimise sagedus, broneeringute tühistamised.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111