Jaga:
Autor: Signe Sillasoo • 24. august 2021
Jaga:

Ridango teeb revolutsiooni maapiirkondade ühistranspordis

Ridango kommertsjuht Kadri Haufe.
Autor: Vallo Kruuser
Neli maakonda võtsid tänavu suvel kasutusele Eesti tehnoloogiaettevõtte Ridango uue IT-lahenduse, mis aitab muuta ühistranspordi korralduse nõudepõhiseks, et vältida tühisõite ning säästa aega ja maksumaksja raha.

„Ridango tehnoloogiline lahendus on väga oodatud samm tänapäeva. Tegemist on esimese tõsise käiguga, et 2023. aastast võtta täiendava transpordiliigina kasutusele uudne nõudepõhise ühistranspordi terviklahendus. Seda eelkõige hajaasustusega piirkondades, et kaotada asjatud tühisõidud. Aga ka laiemalt, et ühistransport oleks kättesaadav kõigile, kes seda vajavad,“ lausus Pärnumaa Ühistranspordikeskuse juhataja Andrus Kärpuk.

FoundME.io toetajad:
Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
Liina Leiten
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5184004
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111