Jaga:
Autor: Rivo Sarapik • 2. september 2021
Jaga:

Taavi Rõivas kannapöördest idufirmasse: lahti laskmine võttis aastaid

Taavi Rõivas räägib värskes Äripäeva Raadio saates "Juhi jutud", kuidas jätta selja taha seni tehtud saavutused ning võtta ette uued.
Foto: Andras Kralla
Endine peaminister, nüüd autonoomseid sõidukeid arendava idufirma Auve Techi nõukogu juht Taavi Rõivas rääkis Äripäeva raadio saates "Juhi jutud", et oma ala tipust kannapöörde tegemine ei ole lihtne ja võttis tema puhul aastaid.

Kuidas tipust lahkuda, lahti lasta ja uude valdkonda suunduda, ongi üks saate "Juhi jutud" teemadest. Lisaks tuleb juttu sellest, kuidas peas ringlevad head sõnad ja mõtted tagasisideks vormida, une rollist ja produktiivsusest. Viimane ei tähenda mitte rohkem tegemist, vaid rohkem aega ja energiat.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111