Jaga:
Autor: Johanna Adojaan • 6. september 2021
Jaga:

Kalmistu-Bolt avastas äriniši ootamatust sektorist

Idufirma Gratitude Services üks kaasasutajatest Gerli Palgi.
Autor: Hannes Dreimanis/Õhtuleht
Mugavusteenustel on üha suurem roll meie igapäevaelus: keegi piirab vuntsi, toob paki ukse ette, peseb auto, valmistab toidu, valib filmid, aga ka - viib esivanemate hauale küünla ja pundi lilli. Idufirma Gratitude Services tegevus võib esialgu tunduda ootamatu, olgugi et sektor on sama vana kui inimkond ise.

On üha sagedasem, et inimesed ei ela enam nendes kohtades, kuhu nende lähedased maetud on, ometi vajab hauaplats hooldust. Glabaliseerumisetuhinas sündis ka kalmistute Bolt - ja varsti Street View - Gratitude Services.

FoundME.io toetajad:
Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
Signe Sillasoo
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 55547426
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111