Jaga:
Autor: foundME • 6. september 2021
Jaga:

WIP ehk Work In Peace: Myspotit vahetas nime ja tõi turule üle 800 tööruumi

Pildil WIP tiim: Mikk Puurmann, Timo Mitt, Hardi Kinnas ja Raivis Ozolins.
Autor: Silver Gutman
Globaalset täisautomaatsete töö- ja koosolekuruumide platvormi arendav idufirma MySpotit muutis oma nime ja tõi turule suure valiku koosoleku- ja tööruume üle Baltikumi. Uus lähenemine kannab koodnime WIP, mis peidab endas “Work In Peace”-filosoofiat.

WIP juhi Hardi Kinnase sõnul on viirusega muutunud töömaailmas tõusnud vajadus paindlike ja kontoriväliste töö ning kohtumiskohtade järele. WIP uued lahendused pakuvad tiimidele põnevaid ja mugavaid kohtumispaiku ning privaatseid töökohti kodude ja äripiirkondade lähedal. Esimesed tööboksid on avatud Ülemiste Citys ja järjekorras on Tallinna Kesklinn, teatas ettevõte.

FoundME.io toetajad:
Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
Signe Sillasoo
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 55547426
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111