Jaga:
Autor: foundME • 6. september 2021
Jaga:

WIP ehk Work In Peace: Myspotit vahetas nime ja tõi turule üle 800 tööruumi

Pildil WIP tiim: Mikk Puurmann, Timo Mitt, Hardi Kinnas ja Raivis Ozolins.
Foto: Silver Gutman
Globaalset täisautomaatsete töö- ja koosolekuruumide platvormi arendav idufirma MySpotit muutis oma nime ja tõi turule suure valiku koosoleku- ja tööruume üle Baltikumi. Uus lähenemine kannab koodnime WIP, mis peidab endas “Work In Peace”-filosoofiat.

WIP juhi Hardi Kinnase sõnul on viirusega muutunud töömaailmas tõusnud vajadus paindlike ja kontoriväliste töö ning kohtumiskohtade järele. WIP uued lahendused pakuvad tiimidele põnevaid ja mugavaid kohtumispaiku ning privaatseid töökohti kodude ja äripiirkondade lähedal. Esimesed tööboksid on avatud Ülemiste Citys ja järjekorras on Tallinna Kesklinn, teatas ettevõte.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111