Jaga:
Autor: Viivika Rõuk • 7. september 2021
Jaga:

Tööstusidu Fractory kaasas 7,5 miljonit eurot, et vallutada USA, Prantsusmaa ja Itaalia turud

Fractory asutaja Martin Vares.
Foto: Karolin Stimmer
Tööstuse digitaliseerimisega tegelev idufirma Fractory kaasas 9 miljonit USA dollarit ehk umbes 7,5 miljonit eurot. Investeerimisvoorus osalesid ka varasemad investorid United Angels VC, Startup Wise GUys, Trind Ventures ja teised, vahendab Äripäev.

Kaasatud rahaga avatakse järgmised turud USAs, Prantsusmaal ja Itaalias. Samuti plaanitakse kasvatada meeskonda kahekordseks, et toetada kasvu uutes sihtriikides ning automatiseerida veelgi enam töötlusprotsesse. Nende hulka kuuluvad nii keeruka hinnastusmehhanismiga CNC masintöötlus ja survevalu, kuid esimest korda sisenetakse läbi 3D-printimise ka plastide maailma.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111