Jaga:
Autor: Johanna Adojaan • 16. september 2021
Jaga:

Idufirma juht: asjade internet on jätkuvalt nagu mudatiik või metsik lääs

Idufirma Thinnect kaasasutaja ja tegevjuht Jürgo Preden.
Foto: Erakogu
Ligi 4 miljonit kaasanud idufirma Thinnecti tehnoloogia võib olla küll visuaalselt pea nähtamatu, ent energia tarbimise vähendamisel on sellel suur roll. Thinnecti tooteid tarkadest tänavalampidest külmikusensoriteni võib leida üle maailma, järgmisena tuleb turule viirusesse nakatumisriski hindav tehnoloogia.

“Meil on inimkonnana fundamentaalsed väljakutsed seoses ressursiga. Süsihappegaasi emissiooni vähendamine on hea, sest see tähendab, et me vähendame ka energiatarbimist. Energia on fundamentaalne piirang, mis meil on,” teatas Preden.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111