Jaga:
Autor: Alyona Stadnik • 23. september 2021
Jaga:

"Ida-Virumaa on ettevõtete paradiis"

Tehnopol Startup Inkubaatori Narva programmijuht Olga Kurdovskaja
Foto: erakogu
Ida-Virumaa on ettevõtete jaoks paradiis, kus tegelikult on suur potentsiaal ja kuhu investorid tahavad tulla, ütles Tehnopol Startup Inkubaatori Narva programmijuht Olga Kurdovskaja saates “Delovõje Ljudi”.

„Mina olen loomult optimist ja näen Ida-Virumaa tulevikku tõelise paradiisina ettevõtlikele ja aktiivsetele inimestele, alustavatele ettevõtjatele ning suurettevõtetele. Ma näen, kuidas meie regioonis kõik inimesed töötavad kõige uuema tehnoloogia loomise nimel ning investorid tahavad meie piirkonda investeerida aina rohkem raha,“ märkis Kurdovskaja.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111