Jaga:
Autor: foundME • 17. september 2021
Jaga:

Eesti idufirma alustas koostööd Saksamaa juhtiva tehisintellekti keskusega

Idufirma Flowit tegevjuht Andres Aavik ja äriarendusjuht Juhan Pukk.
Foto: Erakogu
Eesti tarkvarafirma Flowit on esimene Eesti ettevõte, kes astus Hamburgi tehisintellekti keskuse ARIC liikmeks. See on uus verstapost Eesti ja Saksamaa juhtiva tehisintellekti keskuse koostöös, mille raames avati Tallinnas mullu juunis ka keskuse esimene rahvusvaheline satelliitkontor.

ARIC ühendab kõiki olulisi Põhja-Saksamaa tehnoloogiaettevõtteid, ülikoole ja teadusasutusi, kes tegelevad tehisintellekti uurimise ja arendamisega või soovivad seda enda ettevõttes rakendada. Liikmed on mitmed suuremad Saksamaa ettevõtted nagu Lufthansa, Airbus, Otto, Ströer, Nexperia, kuid ka Hamburgi linn ja mitmed teadusasutused.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111