Jaga:
Autor: Igor Rõtov • 21. september 2021
Jaga:

Monese juht: tööjõu toomine Eestisse on endiselt keeruline

Monese asutaja ja juht Norris Koppel.
Foto: Monese
Monese asutaja ja tegevjuht Norris Koppel rääkis, et rahvusvaheline ettevõte on võtnud eesmärgiks värvata kõik uued töötajad Eesti kontorisse. Samas tõdes ta, et Eestist ei ole kerge inimesi leida ning endiselt on ka välismaalt inimeste peredega Eestisse toomine keeruline.

Lisaks selgitas Koppel Äripäeva raadio hommikuprogrammis, kuidas on ettevõte jõudnud 162 miljoni euro kaasamiseni ning millal plaanitakse kasumit teenima hakata. Ta rääkis ka koroona-aasta ja Brexiti mõjudest ettevõtte tegevusele. Samuti tegi Koppel ülevaate, millega Monese tegeleb ning mida kujutab endast ettevõtte uus modulaarse pangandusplatvormi ärisuund.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111