Jaga:
Autor: foundME • 28. september 2021
Jaga:

Veriffi teenus jõuab Lähis-Itta

Autor: Veriff
Veriff alustab koostööd SimpliFi platvormiga, et muuta nii virtuaalsete kui ka füüsiliste pangakaartide väljastamine Lähis-Idas, Põhja-Aafrikas ja Pakistanis ettevõtte klientide jaoks turvalisemaks ja sujuvamaks.

SimpliFi pakub oma klientidele kuutasupõhiseid virtuaalseid või füüsilisi pangakaarte (Cards as a Service, CaaS). Koostöö Veriffiga aitab SimpliFil kiiremini ja mugavamalt tuvastada klientide isikusamasus, et vältida identiteedipettusi. Partnerlus muudab SimpliFi digitaalse kaardi väljastamise platvormi oluliselt turvalisemaks.

FoundME.io toetajad:
Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
Signe Sillasoo
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 55547426
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111