Jaga:
Autorid: Katariina Krjutškova, Marge Ugezene • 5. oktoober 2021
Jaga:

Idumiljonäride kolm soovitust, kuhu praegu investeerida

Tulevik on rohetehnoloogiate päralt usub Rikaste TOPi jõudnud Triin Hertmann.
Foto: Karli Saul
Rikaste TOPi ettevõtjad soovitavad vaatamata turgudel toimuvale laulupeole teha teadlikke investeerimisotsuseid, sest praegune olukord ei pruugi kesta igavesti. Vaadata soovitavad nad näiteks tehnoloogia ja roheenergia poole.

Viimasel aastal on head tootlust teinud peaaegu kõik, kes on raha mängu pannud. Rikaste TOPi jõudnud idumiljonär Kaarel Kotkas kahtleb, kas see olukord võiks pikalt kesta: “Kui on kõrge vesi, siis kõik paadid ujuvad. Praegusel ajal on maailma majandusse nii palju raha sisse pandud, et see on tekitanud olukorra, kus kõik sektorid saavad kiirust juurde,” rääkis ta.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111