Jaga:
Autor: Johanna Adojaan • 7. oktoober 2021
Jaga:

Keskmisest maitsvam tulevikuinvesteering: Eesti idu soovitab viiendiku portfellist veini suunata

Foto: Volodymyr Melnyk/Scanpix
Eestis sündinud veinidesse investeerimise iduettevõttest LeVinum sai peale nimevahetust MyWineFortune. Kui varasemalt tegeles ettevõte peamiselt väärisveinide vahendamise ja hoiustamisega, siis pärast uuenduskuuri lubab ettevõte terviklikku lahendust automatiseeritud kauplemisplatvormist haldusteenusteni.

Uus platvorm on liidestatud suurima rahvusvahelise B2B platvormiga Liv-ex.com, mis seni on olnud kättesaamatu tavainvestoritele. Läbi MyWineFortune platvormi on sellele ligipääs ilma piiranguteta, osta saab kasvõi ühe pudeli kaupa maailma tippklassi veine.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111