Jaga:
Autor: Johanna Adojaan • 13. oktoober 2021
Jaga:

Taani fond: Eesti idude uksel on investoritest järjekord

byFounders põhitiimi kuulub kümme inimest. Fondi asutajateks on taanlased Tommy Andersen (vasakult kolmas) ning Eric Lagier (vasakult esimene). Nende kõrval kuulub byFounders Collective'isse 76 asutajat.
Foto: byFounders
Taani juurtega investeerimisfond byFounders sulgeb peagi oma teist kaasamisringi. Fondile on toeks byFounders Collective, kuhu kuulub 76 idufirma austajat nii Skandinaaviast kui Baltikumist, nende hulgas ka neli eestlast. Eesti idusektor on byFoundersi silmis väga atraktiivne ja tugev ning siinseid asutajaid ja ettevõtteid soovitakse kaasata hoogsamaltki.

"See on asutajatepõhine fond - asutajatelt asutajatele," sõnas üks fondi asutajatest Tommy Andersen byFoundersi tutvustuseks. “Olgugi et oleme endiselt finantsasutus, siis püüame olla enamat kui lihtsalt rahatšekk,” kirjeldas ta nende püüdlusi.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111