Jaga:
Autor: Anete Hela Pulk • 2. november 2021
Jaga:

Eesti idu koostööst Siemensiga: nüüd uksed alles hakkavad avanema

Fuseboxi meeskond vasakult: Erik Tamsalu, Aleksandr Požidajev ja Rauno Kaasik. Siemensist Helmut von Struve ja Afzal Shabaz Mohammed.
Foto: Siemens
Eesti energiaidu Fusebox võitis Siemensi tuleviku hoonete tehnoloogiliste lahenduste häkatoni. Ettevõtte kaasasutaja ja finantsjuht Ahto Pärl rääkis intervjuus, et võit avas neile ukse Siemensi suures organisatsioonis.

Dubais maailmanäituse Expo 2020 raames nädal aega toimunud sündmuse käigus arendas iduettevõtte Fuseboxi meeskond välja lahenduse, kus Siemensi seadmeid või pilveteenuseid kasutavad ettevõtted saavad liituda Fuseboxi tarbimise juhtimise ja tasakaalustamise platvormiga lihtsustatud viisil.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111