Jaga:
Autor: foundME • 3. november 2021
Jaga:

Eesti ettevõte pääses maailmakuulsasse kiirendisse

Ender Turingi kaasasutaja Olena Iosifova
Foto: Endel Turing
Ender Turing võtab osa rahvusvaheliselt tuntud kiirendiprogrammis, kuhu on läbi ajaloo vastu võetud vaid kolm Eesti ettevõtet ning Ender Turing on esimene oma valdkonnas. Programmis tehakse koostööd korporatsioonidega, nagu Coca-Cola ja Netguru. Idu korjas ka rahalise auhinna.

Tegemist on Massachusettsi tehnoloogiainstituudiga (MIT) ühendatud Kesk- ja Ida-Euroopa kiirendi MIT Enterprise Forum CEE sügisesese programmiga. Kiirendiprogrammi raames saab Ender Turing võimaluse testida oma lahendust ühe rahvusvahelise suurettevõtte peal, kellega koostöös töötatakse välja kõrgel tasemel skaleeritav toode.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111