Jaga:
Autor: foundME • 8. november 2021
Jaga:

Incap investeeris tipptasemel tehnoloogiasse

Incap Electronics Estonia juht Greg Crace (vasakul) ja ettevõtlus- ja tehnoloogiaminister Andres Sutt Kuressaare tehases kahe uue seadme avamisüritusel.
Foto: Valmar Voolaid/Incap
Elekroonikatööstuse ettevõte Incap Electronics Estonia avas Kuressaare tehases pidulikult kaks uut tootmisseadet. Avaüritusel osalenud ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Andres Suti sõnul võib saarlaste tipptehnoloogia panna tugeva aluse kosmosetööstusele Eestis.

Uued seadmed - lainejootmismasin ja selektiivjootmismasin - hangiti rahvusvahelise elektroonikatööstusettevõtte Eesti tehasesse eeskätt selleks, et tõsta veelgi toodangu kvaliteeti, märkis Incapi Estonia tehase juht Greg Grace. Investeeringu väärtus on kokku veerand miljonit eurot.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111