Jaga:
Autor: foundME • 8. november 2021
Jaga:

Põllu- ja metsamaa investeerimisidu käivitas ühisrahastuskampaania

LandExi asutaja ja tegevjuht Randy Padar
Autor: LandEx
Investeerimisplatvorm LandEx, mis võimaldab põllu- ja metsamaasse investeerida alates 10 eurost, käivitas laienemise eesmärgil Fundwise’i platvormil ühisrahastuskampaania. Juba esimeste päevadega on saavutatud pea pool miinimumeesmärgist, teatas ettevõte.

LandEx tutvustas oma maainvesteeringute platvormi septembris ning esimesed kuud on kinnitanud väikeinvestorite huvi. „Metsa- ja põllumaa on ülitulus investeering eriti arvestades üldist rohelisemale eluviisile ja jätkusuutlikumale majandusele suunatud mentaliteeti. Näiteks Eesti puhul kinnitab maa-ameti statistika, et siinse põllumaa väärtus on viimase 20 aastaga kasvanud 38 korda,“ ütles LandExi asutaja ja tegevjuht Randy Padar.

FoundME.io toetajad:
Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
Signe Sillasoo
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 55547426
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111