Jaga:
Autor: foundME • 11. november 2021
Jaga:

Fuseboxiga liitus kogenud finantsjuht Ahto Pärl

Ahto Pärl
Foto: Fusebox
Taastuvenergia valdkonnas tegutseva idufirma Fusebox ridadesse lisandus oktoobri keskel pikaajalise kogemusega finantsjuht Ahto Pärl, kes asub lisaks finantsvaldkonnale vedama ka süsinikdioksiidi korvamise lahenduste väljaarendamist. Varem on Pärl Fuseboxi kaasasutajana meeskonda toetanud nõustaja rollis.

„Ahto senine kogemus rahvusvahelistes ettevõtetes on suureks abiks Fuseboxi tulevases edus,“ rõõmustas Fuseboxi asutaja ja tegevjuht Tarvo Õng. „Fusebox on kiiresti kasvav rahvusvaheline ettevõte, mis seisab silmitsi uute turgude ja väljakutsetega. Finantsjuhina annab Ahto Fuseboxi meeskonnale ja investoritele kindluse, et meie ettevõte teeb finantsiliselt õigeid ja kaalutletud otsuseid ning suudab kaasata finantseeringuid erinevatest allikatest.“

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111