Jaga:
Autor: foundME • 18. november 2021
Jaga:

EstVCA valis värske juhatuse

Margus Uudam (üleval vasakul), Sille Pettai, Kristjan Kalda, Allan Gaidunko, Kristel Raidla-Talur, Rain Tamm, Marek Kiisa, Hendrik Reimand, Antti Perli, Indrek Kasela, Veljo Otsason
Foto: EstVCA
Eesti Era- ja Riskikapitali Assotsiatsiooni EstVCA liikmed valisid uue, 11-liikmelise juhatuse, mis jätkab organisatsiooni arendamist kuni aastani 2023. Juhatuse esimehena jätkab valimiste tulemusena riskikapitalifondi Karma Venturesi asutaja ja partner Margus Uudam.

EstVCA tegevjuht on Kadri Lindpere. Juhatuse liikmeteks valiti Kristjan Kalda (BaltCap), Sille Pettai (SmartCap), Marek Kiisa (NordicNinja VC), Allan Gaidunko (LHV Varahaldus), Kristel Raidla-Talur (COBALT), Veljo Otsason (Superangel), Antti Perli (Ellex Raidla), Hendrik Reimand (Livonia Partners), Rain Tamm (Siena Venture Partners) ja Indrek Kasela (United Angels VC).

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111