Jaga:
Autor: Johanna Adojaan • 25. november 2021
Jaga:

Peegelmajasid valmistav ÖÖD jahib Funderbeamis investoreid

Peegelmaju võib leida neljas maailmajaos ja 21 riigis üle maailma, sh eksootilises Ghana rannas, põhjamaise Islandi vulkaanilisel maastikul ning koduses Eesti metsas.
Foto: ÖÖD
Kodumaine peegelmajade tootja ÖÖD asus Funderbeami platvormil raha kaasama. Ettevõte otsib kuni 2 miljonit eurot, et käivitada kaks uut ärimudelit, kinnitada kanda Ameerika turul ning suunduda Skandinaaviasse.

“Täna näeme selget trendi, et inimesed otsivad rohelise mõtteviisiga ja looduskeskseid turismikogemusi ning linnainimesed ihkavad kärarikkast ümbruskonnast maale," tõdes Andreas Tiik, kes asutas ettevõtte 2016. aastal koos oma venna Jaak Tiigiga. "Y- ja Z-põlvkondade jaoks on jätkusuutlikkus, minimalism ja lihtsus võtmetegurid tarbimis- või ostuotsuste tegemisel," lisas ta.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111