Jaga:
Autor: foundME • 26. november 2021
Jaga:

Idufirmas määrab töötaja ise oma palganumbri

Foto: Andres Raudjalg
Klassikaline hierarhiline organisatsioonikultuur on oma aja ära elanud ning kätte on jõudnud isejuhtivate organisatsioonide ajastu, kus võim on töötaja käes. Alustavad start-up’id on sellise kultuuri ideaalsed näited, rääkisid EBSi podcastis tulevikutöö start-up’i Elewus asutaja, Šveitsis tegutsev mõjuinvestor Siiri-Mall Musten ning isejuhtiva ettevõtte LIVEsciences asutaja, riskiinvestor Timm Urschinger.

„Mina tegin enda jaoks suure, 180kraadise kannapöörde kolm aastat tagasi, kui töötasin suure rahvusvahelise farmaatsiafirma talendijuhi kohal, kuid otsustasin sellest mugavast ja turvalisest keskkonnast lahkuda ning asutada oma ettevõtte,“ kirjeldas tulevikutöö start-up’i Elewus asutaja ja tegevjuht Siiri Musten. Ettevõte, kus ta enne ettevõtjaks hakkamist tegutses, annab üleilmselt tööd 50 000 inimesele.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111