Jaga:
Autor: Johanna Adojaan • 6. detsember 2021
Jaga:

Wolti ja Bolti juhid Slushil: ka suured ettevõtted astuvad pange ja palju

Bolti kaasasutaja ja tegevjuht Markus Villig möödunud nädalal Slushil.
Foto: Esa-Pekka Mattila
Eelmise nädala lõpul Helsingis tehnoloogiakonverentsil Slush ühiselt lavale astunud Bolti kaasasutaja ja tegevjuht Markus Villig ning Wolti kaasasutaja ja tegevjuht Miki Kuusi rääkisid ämbritest, mida on välisturgudele laienedes kolistatud, ja õppetundidest, mida osatakse nüüd vältida.

Uutele turgudele laienedes on strateegiaid mitu: kas võtta ette suur turg, suur amps, ja esmalt seal läbi lüüa, või alustada väiksemalt ja tasapisi. Villig ja Kuusi jagasid, millised on olnud nende õppetunnid praeguste strateegiate väljakujunemisel, kus Wolt tegutseb 24 ja Bolt 45 riigis.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111