Jaga:
Autor: foundME • 8. detsember 2021
Jaga:

Eestlaste nutikas ventilatsiooniseade teeb õhu nähtavaks

Foto: Pexels
Eesti idufirma Airbot on tulnud välja ventilatsioonideadmega, mis pöörab tähelepanu siseõhu kvaliteedile ning aitab seda jälgida ning parandada. Õhusaastest rääkides kiputakse mõtlema vaid välisõhule ning siseõhu kvaliteedi uuringutele siiani eriti tähelepanu pööratud ei ole, nentis Airboti juhatuse liige Heiki Aulik.

Eestis arendatud ja toodetud nutikad Airoboti ventilatsiooniseadmed analüüsivad õhku ning parandavad sisekliimat. Seadmed on varustatud õhutemperatuuri, õhuniiskuse, CO2 ja orgaaniliste ühendite anduritega ning kõiki õhu näite kuvab seade reaalajas otse telefoniekraanile.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111