Jaga:
Autor: Simo Sepp • 15. detsember 2021
Jaga:

Investorid murravad pead Funderbeami üle

Kaidi Ruusalepp tõdeb, et nad on teadlikud vajadusest kaasata platvormile tugevaid ettevõtteid ning laiendada investorite baasi. Samal ajal on järelturg tema silmis ettevõtte tugevus ja konkurentsieelis.
Foto: Andras Kralla
Kauplemis- ja investeerimisplatvorm Funderbeam on kevadest saadik olnud langustrendis ja paljude investorite positsioonid on kukkunud kahjumisse, mis paneb isegi varasemad entusiastid mõtlema, kas platvormi parem aeg on möödas ja on targem lahkuda.

Tuliste kriitikute poolele on liikunud ka senine Funderbeami "maskott" Madis Müür, kuid platvormi asutaja Kaidi Ruusalepp soovitab investoritel meelde tuletada, et tegemist on just idufirmade börsiga ja idufirmadesse investeerimine peaks olema pikaajalise plaaniga. "See ei käi nii, et ma täna ostan sisse, homme saan kaubelda ja müün kõik maha," ütles ta.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111