Jaga:
Autor: Rivo Sarapik • 25. jaanuar 2022
Jaga:

Triin Hertmann: võib-olla kaalun Wise'i aktsiate müüki 10 aasta pärast

Ettevõtja ja investor Triin Hertmann rääkis investor Toomase konverentsil, et ettevõtjad ja investorid võiksid oma aega ja raha kasutades mõelda selle mõju ulatusele.
Foto: Raul Mee
Investor Toomase konverentsil esinenud Wise´i esimene töötaja Triin Hertmann ärgitas kuulajaid mõtlema, kas nad kasutavad oma mõju ja võimu ning vahendeid vaid isiklikuks hüveks või oluliste probleemide lahendamiseks. Tema aktsiapakki kuulub ka miljoneid väärt osalus Wise´is, mille müüki kaalub ta aastate pärast.

"Kui olete jõudnud oma eesmärkideni, finantsis, karjääris, ettevõtetega, siis loodan, et teil tekib küsimus - kas järgmine miljon portfellis või 20% suurem kasum on tõesti mu ainus suur eesmärk või suudan teha midagi enamat," rääkis ta. "Kas mu aeg ja raha aitab vaid mind ja mu lähiringi või ka kogukonda, ühiskonda või tervet maailma?"

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111