Jaga:
Autor: foundME • 3. veebruar 2022
Jaga:

Fusebox alustas Jägala-Joal pilootprojektiga: see on samm tuleviku elektrisüsteemi suunas

Fuseboxi finantsjuht ja kaasasutaja Ahto Pärl.
Foto: Erakogu
Virtuaalse elektrijaama platvormi pakkuja Fusebox tõi koos Norra modulaarsete energiasalvestussüsteemide tootjaga turule esimese integreeritud energiasalvestussüsteemi, mis osaleb regionaalsel elektri reguleerimisturul. Esimene pilootprojekt on Jägala-Joa hüdroelektrijaamas.

„Esimese pilootprojekti raames liidestatud aku Jägala-Joa hüdroelektrijaamas mahutab 100 kWh elektrienergiat, aga juba järgneva poole aasta jooksul plaanime ellu viia oluliselt suurema salvestusmahuga projekte,“ ütles Fuseboxi finantsjuht ja kaasasutaja Ahto Pärl.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111