Ainult tellijatele
Autor: foundME • 8. veebruar 2022
Ainult tellijatele

Pakikapiidu kaasas lisakapitali

Ettevõte C-box soovib oma automaatidega muuta e-ostlemist mugavamaks kortermajade elanikele.
Autor: C-box
Varases arengufaasis ja seni veel müügikäibeta iduettevõte C-box alustas aastat 250 000 euro väärtuses lisakapitali kaasamisega. Pre-seed rahastusringi toel plaanib kortermajasid universaalsete pakikappidega varustav ettevõte laiendada oma Tallinna pilootprojekti ning täiustada kappe juhtivat tarkvara.

„C-boxi missioon on tuua Euroopa kortermajade ette reguleeritava sisetemperatuuriga pakikapid, kuhu saavad tänu universaalsele tarkvarale kaupu tuua kõik kullerid ja teenuspakkujad. On rõõm tõdeda, et leidsime toimunud rahasturingi raames kümnete investorite usalduse, kelle toel saame esimesena maailmas just Eestis tutvustada uut ja mugavat e-ostlemise infrastruktuuri,“ rõõmustab ettevõtte kaasasutaja ja tegevmeeskonna liige Kaido Klaamas.

FoundME.io toetajad:
Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
Jaga:
Uudiskiri
Privaatsustingimused
Signe Sillasoo
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 55547426
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111