Jaga:
Autor: Signe Sillasoo • 10. veebruar 2022
Jaga:

Investorite ootuseid ületava Pactumi kaasasutaja: ükssarvikuks saamine oleks liiga väike eesmärk

Idufirma Pactum kaasasutaja ja tehnoloogiajuht Kristjan Korjus.
Foto: Pactum
Iduettevõtlusele keskenduva saate „Ükssarvikute kasvulava“ fookuses on seekord uus majandusharu – lepingute automatiseerimine – ja idufirma Pactum, kes sellega esimesena maailmas välja tuli, haugates nüüd tükki maailma suurimast turust.

Saates on külas tehisintellektil põhinevat lepingute läbirääkimislahendust loova Pactumi kaasasutaja Kristjan Korjus. Saates tuleb juttu sellest, miks on kriisid Pactumi kasvuks parim aeg, millist ampsu plaanitakse haugata maailma suurima turuosaga sektorist, kus tegutsetakse, miks on ükssarvikuks saamine nende jaoks väga tagasihoidlik eesmärk, millised on nende börsilemineku plaanid ning kuidas saada endale kliendiks 5 miljardilise käibega maailma suurimaid ettevõtteid.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111