Ainult tellijatele
Autor: foundME • 15. veebruar 2022
Ainult tellijatele

Swappie kaasas 108 miljonit eurot, et tõusta Euroopa turuliidriks

Swappie tegevjuht ja kaasasutaja Sami Marttinen ja COO Emma Lehikoinen.
Autor: Swappie
Soome päritolu start-up Swappie, mis ostab, remondib ja müüb iPhone'e, kaasab Verdane'i juhtimisel seni suurima rahastusvooruga 124 miljonit dollarit ehk 108 miljonit eurot, eesmärgiga viia telefonide taaskasutus massidesse ja tõsta nutitelefonide taaskasutuse teadlikkust.

Ringmajandusettevõte Swappie, mis veebipõhiselt tegeleb nutitelefonide taaskasutamisega, teatas täna 108 miljoni euro kaasamisest C-seeria investeerimisringis. Rahastusvooru juhtis tehnoloogiapõhistele jätkusuutlikele ettevõtetele spetsialiseerunud kasvukapitaliettevõte Verdane koos olemasolevate investoritega Lifeline Ventures, Inventure, Reaktor Ventures ja TESI.

FoundME.io toetajad:
Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
Jaga:
Uudiskiri
Privaatsustingimused
Signe Sillasoo
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 55547426
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111