Jaga:
Autor: Johanna Adojaan • 25. veebruar 2022
Jaga:

Incapi käive kasvas aastaga ligi 60%: turunõudlus vaid hoogustub

Incapi president Otto Richard Pukk selgitas, mis tõi rekordilised numbrid.
Foto: Kaupo Kikkas
Kuressaares tegutseva Incapi elektroonikatööstuse emafirma esialgsete majandustulemuste põhjal kasvas ettevõtte käive möödunud aastal 59% ja ärikasum 106%. Incapi president Otto Richard Pukk selgitas, mis oli rekordilise kasvu taga.

Incapi presidendi Otto Richard Puki sõnul suutis ettevõte näidata möödunud aastal tugevaid tulemusi, hoolimata keerulisest tegevuskeskkonnast. “Väljakutsed seoses komponentide kättesaadavusega ja tehaste ajutine sulgemine Indias nõudsid meie meeskonnalt tavapärasemast rohkem planeerimist. Meie inimesed pühendusid nende väljakutsete lahendamisele ning seetõttu tänan kogu tiimi tehtud töö ja saavutatud tulemuse eest,” selgitas ta.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111