Jaga:
Autor: Johanna Adojaan • 17. märts 2022
Jaga:

Turismiidu juht: kõrghooaeg on lähenemas, ent kõik on ettevaatlikud

Idufirma GuestJoy kaasasutaja Annika Ülemi sõnul on viimase aja suurim valukoht inimeste ja ressursi puudus.
Foto: Erakogu
Turismisektoris ja hotellinduses töötava ja check-in'i digitaliseeriva idufirma GuestJoy jaoks on viimased aastad olnud nagu Ameerika mäed. Edasine sõltub sellest, kui kaua sõda kestab, leidis idufirma kaasasutaja Annika Ülem.

GuestJoy´d praegune sõjaolukord Ukrainas hetkel veel nii palju ei mõjuta. "Meil on kindlasti kliente, kes majutavad sõjapõgenikke ja sellisel juhul ei ole tehnoloogia vajadus just kuigi suur," kommenteeris idufirma GuestJoy kaasasutaja Annika Ülem.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111