Jaga:
Autor: foundME • 24. märts 2022
Jaga:

Fractory sisenes 125 miljardit dollarit väärt tööstusturule ja värbas tippjuhi

Fractory kaasasutaja ja tegevjuht Martin Vares (paremal) ja USA haru juht Nikodem Pancewicz.
Foto: Erakogu
Eesti tööstuse idufirma Fractory, mis võimaldab inseneriettevõtetel leida tootmisvõimekuse online-platvormilt, laienes seni suurimale välisturule ja avas kontori Chicagos, USA-s. Ameeriklaste vastuvõtlikkus digiteenustele on parem kui Euroopas, kommenteeris Fractory tegevjuht.

Laiendada äritegevust Ameerikasse on olnud ettevõtte eesmärk algusest saati, kuna probleemid tööstuse allhankeprotsessis, mida Fractory oma tootega lahendab, eksisteerivad ülemaailmselt. “Oleme Euroopa baasil oma teenuse vajalikkust tõestanud – selle kogemuse ja eelmisel aastal kaasatud investeeringu toel on meil olemas kõik eeldused, et USA turul tugev areng teha,” teatas Fractory kaasasutaja ja tegevjuht Martin Vares.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111