Jaga:
Autor: Harro Puusild • 29. märts 2022
Jaga:

Fractory võttis vastu kaaluka otsuse: raha investeeriti lattu

Fractory asutaja ja juht Martin Vares märgib, et tema kui juhi kohus on ettevõtet töös hoida ja sellest tulenes ka ebatavaline otsus osta materjali lattu.
Foto: Fractory
Metallitööstuse idufirma Fractory tegi veebruaris ebatavalise otsuse ning ostis Põhjamaade ja Suurbritannia turgude tarbeks lattu 300 tonni terast. See on esimene kord, kui Fractory laovarudesse raha paigutab.

"Ostsime Põhjamaade ja Suurbritannia turu jaoks ca 300 tonni süsinikterast," kinnitas Fractory asutaja ja juht Martin Vares. "Rahaline risk oli üsna suur, aga tegime arvutused, mis näitasid, et risk oli tol hetkel seda väärt, et hoida oma teenus töös ja täita klientide tellimused. Kuna tegutsesime varakult, siis see hind, mille maksime, ei olnud nii kõrge, nagu see oleks täna."

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111