Jaga:
Autor: foundME • 7. aprill 2022
Jaga:

Eestis alustab rahvusvaheline ärikiirendi programm. Partneriteks ka Hinrikus ja Tamkivi

Programmi partneriteks on ka Sten Tamkivi (vasakul) ja Taavet Hinrikus.
Foto: Johan-Paul Hion
Eestis avatakse rahvusvaheline teadus- ja tehnoloogiapõhistele iduettevõtetele keskendunud ärikiirendi programm CDL-Estonia. Programmi partnerite hulgas Eestis on muuhulgas ka ettevõtjad-investorid Taavet Hinrikus ja Sten Tamkivi.

Toronto Ülikoolist alguse saanud ärikiirendi programm Creative Destruction Lab (CDL) pakub alustavatele teadus- ja tehnoloogiapõhistele iduettevõtetele 9-kuulist mentorlusprogrammi, mis annab osalejatele võimaluse pääseda ligi maailmatasemel ekspertteadmistele ja rahvusvahelisele kapitalile.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111