Jaga:
Autor: foundME • 12. aprill 2022
Jaga:

Riskiinvestorid näevad tulevikku rohe-, kõrgtehnoloogia-, krüpto- ja tervisevaldkonnas

SmartCapi juhatuse liige ja fondijuht Sille Pettai.
Foto: Erakogu
Riskikapitaliinvestorite ja -fondide hinnangul on lähiaastate suurima potentsiaaliga idufirmadeks need, kes keskenduvad rohelistele lahendustele, kõrgtehnoloogiatele, krüpto- ja finantsmaailmale ning tervisetehnoloogiatele.

“Euroopa idusektorit ja riskikapitaliturgu analüüsiva Atomico küsitlusest ilmneb kõnekas seik, et just riskikapitalifondide investorid eelistavad ülekaalukalt keskkonnasäästlikule tulevikule orienteeritud ehk niinimetatud planet-positive-idusid,” kommenteeris SmartCapi juhatuse liige ja fondijuht Sille Pettai.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111