Ainult tellijatele
Autor: foundME • 12. aprill 2022
Ainult tellijatele

Negavati finalistid on selgunud

Sellel hooajal saabus konkursile 41 ideed.
Autor: Pixabay
Keskkonnainvesteeringute Keskuse (KIK) roheideede konkursi Negavatt kahekümnest parimast on selgunud 10, kes asuvad võistlustulle 10 000 eurose peaauhinna nimel. Edasi pääses ideid smuutisegudest spaadele mõeldud energiaoptimiseerise tehnoloogiateni.

KIKi juhataja ja žürii esimehe Andrus Treieri sõnul on sel aastal taas konkursi tase väga tugev ning edasipääsejate valik polnud lihtne. „Noortel on palju ideid, kuidas säästa ressursse ja hoida meie elukeskkonda. Kümne parima meeskonna seast võib muu hulgas leida nii jäätmete liigiti kogumise, tekstiiliringluse, insenertehnilise, keskkonnateadlikkuse kui ka avaliku linnaruumi teema," kirjeldas Treier.

FoundME.io toetajad:
Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
Jaga:
Uudiskiri
Privaatsustingimused
Signe Sillasoo
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 55547426
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111