Jaga:
Autor: foundME • 14. detsember 2021
Jaga:

E-tervise häkatonil arendati kahe päevaga kuus uut innovatsiooniprojekti

Esmakordselt toimus e-tervise arendusmaraton virtuaalselt.
Foto: TalTech
Kuuendat korda toimunud TalTechi e-tervise arendusmaratonil käivitati kuus uut digitaalse teenuse äriideed, mille hulgas on näiteks nii meditsiinitöötajatele tööampsude pakkumise platvorm kui ka dementsetele inimestele mõeldud nutikell.

Sel aastal oli häkatoni fookus lahendustel, mis pakuksid tuge ennetustegevusel nii tervishoiuteenuse osutajale kui ka tervisekindlustuse pakkujale. Auhinnad läksid lahendustele, mis tegelevad vaimse tervise juhtumihaldamise ja dementsete patsientide toetamisega.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111