Jaga:
Autor: Igor Rõtov • 28. aprill 2022
Jaga:

Keerulisest probleemist sai hiljuti pool miljonit eurot kaasanud idu konkurentsieelis

Logistikat digitaliseeriva idufirma Waybiller partnerlussuhete juht Heiti Mering.
Foto: Raul Mee
Logistikat digitaliseeriva idufirma Waybiller juht Ivar Merilo ja partnerlussuhete juht Heiti Mering rääkisid hommikuprogrammis, et ettevõte kasvas aastaga kolm korda ning plaanib sama tempot hoida ka järgmise viie aasta jooksul. See on keeruline sektor, kus konkurentsi napib ja see annab Eesti ettevõttele eelise, rääkis Merilo.

Värskelt kaasas ettevõte ka pool miljonit eurot Skype'i kaasasutajatele kuuluvalt investeerimisettevõttelt Ambient Sound Investments. Intervjuus tuli juttu, kuidas ettevõte kasvada plaanib ja millised on nende ambitsioonid.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111