Jaga:
Autor: Rivo Sarapik • 8. aprill 2022
Jaga:

Igihaljas investor ootab ja kasvatab investeeringu kallimaks ning küpsemaks

Thorgate Ventures´i juht Raido Pikkari sõnul on investeerimises rahulikul lähenemisel väga palju eeliseid.
Foto: Andras Kralla/Äripäev
Eestis tegutsevaid riskikapitaliettevõtteid tutvustava sarja seekordses osas on külas Thorgate Ventures üks asutaja Raido Pikkar, kes nimetab ettevõtet igihaljaks investeerimisfondiks, mille investeerimisperiood on sektori pikem ja võib ulatuda 20 aastani. See aitab ka fondi investeeringuid veel väärtuslikumaks kasvada. "Rahulikul lähenemisel on väga palju eeliseid," selgitab ta.

Thorgate´i eripäradeks ongi tavafondidest pikem investeerimisperiood, tasude puudumine ning tihe koostöö investeeringuid saavate idufirmadega. Nende portfelli kuuluvad näiteks digitaliseerimisega tegelevad idufirmad nagu Globalreader, Eziil, Remato, aga ka Seedcamp ja Xolo.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111