Jaga:
Autor: Signe Sillasoo • 29. aprill 2022
Jaga:

Idufirmad püstitavad rekordeid. 11. ükssarvik on sektoris sündinud

Asutajate Seltsi presidendi Kaidi Ruusalepa sõnul võib Eestit julgelt nimetada ükssarvikute riigiks.
Foto: Raul Mee
Asutajate Seltsi presidendi ning Funderbeami asutaja ja juhi Kaidi Ruusalepa sõnul võib Eestit julgelt nimetada ükssarvikute riigiks või startup-rahvuseks. Kümne Eesti ükssarviku kõrval on sektoris koos loodud juba ka üheteistkümnes ükssarvik.

Startup Estonia juhi Eve Peetersoni sõnul ületasid Eesti iduettevõtted selle aasta kolme kuuga ka kõige optimistlikumad prognoosid. “Ligi miljardi euro ulatuses kaasatud investeeringuid on number, mida veel möödunud aastal ei osanud prognoosida ka kõige suuremad optimistid," sõnas Peeterson.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111