Jaga:
Autor: Kristel Härma • 27. aprill 2022
Jaga:

Ükssarviku hoiatus: Eesti idufirma sai hiigelrahastuse, uksele koputas rohkelt investoreid

Eurora Solutionsi asutaja Marko Lastik, finantsjuht Anneli Aljas ning tegevjuht Egon Veermäe on jõudnud idufirmaga faasi, kus nad on valmis suure rahastuse abil agressiivselt kasvama ning selleks ka erinevatel turgudel ettevõtteid omandama.
Foto: Johan-Paul Hion
Idufirma Eurora Solutions kaasas ühes Eesti seni suurimas A-raundis 40 miljonit dollarit, millega võtab ette agressiivse kasvamise ka väljaspool Euroopat.

Eelmisel suvel muutus logistika- ja postifirmade elu Euroopa Liidus keeruliseks, kui rahvusvahelise e-kaubanduse käibemaksu muudatusega hakati kõiki liitu saabuvaid saadetisi maksustama käibemaksuga. Sellest muudatusest võitnud Eesti idufirma Eurora Solutions kaasas siis 3 miljonit dollarit, kuid jõudis nüüd juba A-raundini ning kaasas lausa 40 miljonit dollarit. Ettevõtte uksele koputas rohkem kui 50 investorit, päevas peeti kümneid vestlusi.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111