Jaga:
Autor: Anete Hela Pulk • 3. mai 2022
Jaga:

Finantsjuht: suured plaanid said sõja valguses veel suuremaks

Tänavuste aasta mõjukaimate finantsjuhtide vestlusringis osalesid idufirmade Sunly finantsjuht Lili Kirikal (vasakult teine), Veriffi finantsjuht Amish Mody (paremalt esimene) ja Enefit Greeni finantsjuht Veiko Räim (keskel), kes rääkisid muuhulgas sellest, milline on tuleviku finantsjuht.
Foto: Raul Mee
Aasta mõjukaimate finantsjuhtide nominentidele toovad pingelisel sõjaajal tasakaalukust ja rahu nii koorilaul kui 7 tundi und, ettevõtte tasandil nähakse abina aga ka riskijuhtimise paikaseadmist. Kas ja kuidas on ettevõtete plaanid ja prioriteedid veel olude sunnil muutunud, selgus vestlusringis.

"Suure projekti turule toomine, rahastamine, kindlustunde saavutamine oli enne keerulisem kui nüüd," kommenteeris Sunly finantsjuht Lili Kirikal, kas ja mis on ettevõtte rahakaasamise plaanides muutunud peale 24. veebruaril alanud sõjaolukorda. "Taastuvenergia on see, kuidas me saavutame energiasõltuvuse," kommenteeris ta olukorda.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111