Jaga:
Autor: Johanna Adojaan • 19. aprill 2022
Jaga:

Veriffi finantsjuht: ükssarvikuks saamine polnud eesmärk omaette

Veriffi finantsjuht Amish Mody töötas varem investeerimispankurina, idufirmandusse jõudis ta Monese kaudu. Mody selgitas, mis teeb edukast finantsjuhist eduka finantsjuhi.
Foto: Johanna Adojaan
Millised arenguplaanid on hiljuti ükssarvikuks saanud finantsidu Veriffi laual, milliseid verifitseerimise viise me tulevikus nägema hakkame ja kuidas on ettevõttel rahakaasamise ja börsile minekuga, rääkis foundME´le Veriffi finantsjuht Amish Mody, kes on ühtlasi nomineeritud ka Aasta finantsjuhi tiitlile.

Mullu veebruarist sai tehnoloogiaettevõtte Veriff finantsjuhiks Amish Mody, kes viimased viis aastat töötas finantsjuhina finantstehnoloogia ettevõttes Monese. Veriffiga liitudes oli paigas kindel plaan. Ettevõte oli juba tõestanud, et nende tehnoloogia toimib ja nad suudavad nimekaid kliente saada, nii et sellel hetkel oli neil vaja kahte asja: tõsta lisakapitali kiireks kasvuks ning operatsioonide tugevdamist. Need said Mody ülesanneteks.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111