Jaga:
Autor: foundME • 11. mai 2022
Jaga:

Estateguru tegi tormilise kasvu: väikeevõtted otsivad paindlike rahastamisviise

Estateguruga liitus esimeses kvartalis 16 300 uut investorit. Estateguru juhi Marek Pärteli sõnul otsib suur hulk väike- ja keskmise suurusega ettevõtteid Euroopas paindlikke rahastamisviise.
Foto: Raul Mee
Vaatamata makromajanduskeskkonnale kasvas kinnisvara finantseerimise ja -investeeringute platvormi Estateguru müügitulu esimese kvartalis 26% võrra, 2 miljoni euroni - eelmise aasta samal perioodil oli ettevõtte müügitulu 1,6 miljonit eurot. Lisaks kasvas 80% hallatavate varade maht, teatas ettevõte.

“Jätkame stabiilselt kasvamist ja meie eesmärgiks on käesoleval aastal laenude mahtu kasvatada. Esimese kvartali head tulemused ja rekordiline hallatavate varade maht näitavad, et nõudlus alternatiivse rahastamise järele püsib isegi keerukas majanduskeskkonnas," sõnas Estateguru kaasasutaja ja tegevjuht Marek Pärtel.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111