Jaga:
Autor: Signe Sillasoo • 18. mai 2022
Jaga:

Endisest partnerist värbamisfirma loobib Boltile kaikaid kodarasse

Bolti takso.
Foto: Andras Kralla
Boltiga varem koostööd teinud värbamisfirma RecruitGiant pakub meediasse infot selle kohta, kuidas Eesti ükssarviku tegevus on mitmes valdkonnas puudulik ja ebaseaduslik – isegi sedavõrd, et see võib segada Bolti võimalikku börsiletulekut. Bolt aga viitab partneriga lõppenud koostööle ning kinnitab, et püüab igal pool seadustest kinni pidada.

Värbamisfirma RecruitGianti juht Tomas Mikalauskas heidab meediale läkitatud kirjas ette, et Boltil on veel palju arenguruumi, et tagada platvormi kasutajate seas ohutu, eetiline ja seaduslik äritegevus mõnes jurisdiktsioonis, kus nad tegutsevad.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111